Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Telefonla 35 Bin Lirasını Dolandıranlara Beddua Yağdırdı

Samsun’da telefonla kendisini arayan şahıslara 35 bin lirasını kaptıran yaşlı adam dolandırıcılara beddua yağdırarak, kimsenin kendisi gibi tuzağa düşmemesi için uyarıda bulundu.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da telefonla kendisini arayan şahıslara 35 bin lirasını kaptıran yaşlı adam dolandırıcılara beddua yağdırarak, kimsenin kendisi gibi tuzağa düşmemesi için uyarıda bulundu.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Özel İderesi’nden 4 yıl önce emekli olan 70 yaşındaki 4 çocuk babası Cengiz Baloğlu’nu telefonla arayan kimliği belirsiz dolandırıcı kendisini polis olarak tanıtıp terör örgütü PKK’nın kimlik bilgilerini ele geçirdiğini ve kullandığını, adına da 32 telefon hattı çıkardığını ileri sürerek korkutup kandırarak operasyon için verdikleri hesaba para yatırmasını istedi. Dolandırıcıların tuzağına düşen yaşlı adam Kale Mahallesi’ndeki bir bankaya gidip verilen hesaba 35 bin lira para yatırdı. Dolandırıcılar yatırılan parayı anında çektiler. Bankacının dolandırıldığını söylemesi üzerine olay polise haber verildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Polise şikayette bulunan Cengiz Baloğlu, Samsun Emniyet Müdürlüğü çıkışı yaptığı açıklamada dolandırıcılara beddua yağdırdı ve kimsenin kendisi gibi tuzağa düşmemesi için uyarıda bulundu. Söz konusu 35 bin lirayı oğluna düğün yapmak için biriktirdiğini belirten Cengiz Baloğlu, "Ben düştüm mağdur oldum benim gibi kemse tuzağa düşüp mağdur olmasın. ’Ben polisim’ dedi ve emniyetten aradığını söyledi. Polis başımızın tacı. Biz böyle biliyoruz. Dolandırıldığımı anlamadım. Beni bankadaki bayan uyardı. 35 bin lira yatırdım. Çocuk evlendirecektim. Elimdeki olan nakit param gitti. Allah belalarını versin. Başka ne diyeyim. Allah 100 bin kere belalarını versin. Çocuk evlendirecektim. Düğün parasını yediler. Allah yedirtmesin, fitil fitil burunlarından getirsin" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.