Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Telefon Dolandırıcısı Tellak Kaçarken Ayağını Kırdı

Şanlıurfa’dan Bursa’ya gelen telefon dolandırıcısı tellak, son vurgunu yapmak isterken polisi fark edip kaçmaya kalkınca ayağını kırdı.Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan telefon dolandırıcılıklarına bir yenisi Bursa’dan eklendi....

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Telefon Dolandırıcısı Tellak Kaçarken Ayağını Kırdı
Şanlıurfa’dan Bursa’ya gelen telefon dolandırıcısı tellak, son vurgunu yapmak isterken polisi fark edip kaçmaya kalkınca ayağını kırdı.
Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan telefon dolandırıcılıklarına bir yenisi Bursa’dan eklendi. Her geçen gün insanları polis, savcı, jandarma ve avukat diye kandıran dolandırıcılar bu sefer yakayı ele verdi. Şanlıurfa’da tellaklık yapan 29 yaşındaki H.Ç., tanımadığını iddia ettiği kişinin parasını almak için Bursa’ya geldi. Aldığı paraları saklayan H.Ç., 69 yaşındaki adamdan 12 bin lira aldıktan sonra, verilen talimatla 20 bin lira daha aldı. Son olarak yaptıkları telefon görüşmesinde Uludağ yolundaki arazisini de sattırdıkları yaşlı adamdan 140 bin lira daha almak isteyen H.Ç. harekete geçti. Dolandırıldığını anlayan yaşlı adam ise, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine haber verdi.
POLİSTEN KAÇARKEN AYAĞINI KIRDI
Mihraplı Parkı’na gelen H.Ç, sattırdıkları arazinin parasını almak için yaşlı adamı beklemeye başladı. Etrafını kolaçan eden H.Ç., bir terslik olduğunu düşündüğü an polis harekete geçti. Kısa süren kovalamacada polislerden kaçarken yüksekten atlayan H.Ç. ayağını kırdı. Kıskıvrak yakalanan dolandırıcının üzerinden yüklü miktarda para ele geçirildi. Daha önce sabıkası bulunmayan tellağın Bursa’daki buna benzer dolandırıcılık olaylarının da faili olduğu ortaya çıktı. Yapılan sorgunun ardından H.Ç. adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.