Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Telefon dolandırıcısı polise yakalandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde telefonla aradığı kişiye kendisini polis olarak tanıtarak 74 bin TL, 5 bin dolar, 9 bilezik ve 2 de çeyrek altın alan 1 kişi, polis tarafından yakalandı.Olay, 4 Ekim günü Kocaeli’nin Körfez ilçesinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde telefonla aradığı kişiye kendisini polis olarak tanıtarak 74 bin TL, 5 bin dolar, 9 bilezik ve 2 de çeyrek altın alan 1 kişi, polis tarafından yakalandı.
Olay, 4 Ekim günü Kocaeli’nin Körfez ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Körfez’de ikamet eden bir kişiyi arayarak kendini polis olarak tanıtan şahıs, aradığı kişiye Amasya’da kimliğinin bulunduğunu ve kendisinin 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında arandığını söyledi. Aradığı kişiye darbe soruşturması kapsamında banka hesaplarındaki paraları çekerek kendisine vermesini isteyen ve kendisine inanan vatandaşın 74 bin TL, 5 bin dolar, 9 bilezik ve 2 çeyrek altınını alan dolandırıcı kayıplara karıştı.
Daha sonra dolandırıldığını fark eden vatandaşın ihbarı üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, dolandırıcılık olayına karışan kişinin H.G. olduğunu belirledi. Polis ekipleri ardından belirlenen adrese baskın yaparak H.G.’yi gözaltına alarak emniyete götürdü. Emniyette işlemleri tamamlanan dolandırıcılık zanlısı H.G., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Kandıra Cezaevi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.