Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teknelerde motor hırsızlığı yapan şebekeye darbe

İzmir’in Foça ilçesinde, daha önce 13 adet tekne motoru hırsızlığı yaptığı düşünülen bir şebekenin elemanları, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Foça Emniyet Müdürlüğüne bağı ekipler, devriye...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teknelerde motor hırsızlığı yapan şebekeye darbe

İzmir’in Foça ilçesinde, daha önce 13 adet tekne motoru hırsızlığı yaptığı düşünülen bir şebekenin elemanları, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Foça Emniyet Müdürlüğüne bağı ekipler, devriye görevindeyken İsmetpaşa Mahallesi sahil bandı üzerinde park halindeki şüpheli bir aracı izlemeye aldı. Polisler ardından da aracın yanında bulunan ve çevreyi gözetlediği anlaşılan Ö.K. (30) ile polislerin geldiğini görüp kaçmaya başlayan D.A. (21) ve A.K.’nin (33) peşine düştü. Şahıslardan 3’ü, çevrede yapılan arama sonucu gizlendikleri yerde yakalanarak gözaltına alınırken, 2 kişi ise kaçtı.

Olay yerinde yapılan inceleme ise 5 kişiden oluşan çete üyelerinin, kıyıya çektiği ’Umut’ isimli teknenin motorunu, hortum ve kablolarını keserek sökmeye çalıştığı tespit edildi. Kullandıkları alet çantası içerisinde de çok sayıda malzeme ve cep telefonları bulundu.

Yakalanan şahısların ayrıca, daha önce 13 adet tekne motoru hırsızlığına karışabileceği ve İzmir’in kuzey ilçelerinde meydana gelen benzer olayların da failleri olabilecekleri
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.