Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekne faciasında hayatını kaybedenler toprağa verildi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesi Gürpınar açıklarındaki tekne faciasında hayatlarını kaybeden İmdat Gökdeniz ve Cemal Erden memleketleri Samsun’da toprağa verildi.Edinilen bilgiye göre, Beylikdüzü Gürpınar açıklarında önceki gün...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekne faciasında hayatını kaybedenler toprağa verildi
İstanbul’un Beylikdüzü ilçesi Gürpınar açıklarındaki tekne faciasında hayatlarını kaybeden İmdat Gökdeniz ve Cemal Erden memleketleri Samsun’da toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, Beylikdüzü Gürpınar açıklarında önceki gün saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda, Erkan Köse (30), İmdat Gökdeniz (32), Cemal Erden (32), Koray Gökdeniz ve Haydar Kahraman (55) isimli 5 arkadaş, balık tutmak için tekneyle denize açıldı. Bir süre sonra dalgalara dayanamayan tekne alabora oldu. Alabora olan tekneden Erkan Köse, çevredeki balıkçıların yardımıyla yaralı olarak kurtarılırken, olay yerine gelen deniz polisleri de İmdat Gökdeniz ile Cemal Erden’in cansız bedenlerine ulaştı. Koray Gökdeniz ve Haydar Kahraman ise denizde kayboldu.
Yenibosna Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan İmdat Gökdeniz ve Cemal Erden’in cenazeleri yakınlarına teslim edilerek dün gece Samsun’da getirildi. İmdat Gökdeniz bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Ladik ilçesinde, Cemal Erden’in cenazesi ise bu sabah saatlerinde kılınan cenaze namazının ardından Havza ilçesinde toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.