Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da tekstil fabrikasında yangın

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangında 8 işçi dumandan etkilenerek hastanelik oldu.Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında Saray ilçesi Beyazköy Mahallesi’nde bir tekstil fabrikasının üretim kısmında...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2017 23:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2017 23:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’da tekstil fabrikasında yangın

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangında 8 işçi dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında Saray ilçesi Beyazköy Mahallesi’nde bir tekstil fabrikasının üretim kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çalışma saatleri içerisinde meydana gelen yangına çalışanlar müdahalede bulunarak, kendi imkanları ile söndürmek istedi. Başarılı olamayan çalışanlar, fabrikayı boşaltarak durumu itfaiyeye bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için fabrikanın duvarını kırmak zorunda kaldı. Yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucu güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Dumandan etkilenen M.Y., E.B., M.O., H.Ö., F.Y., E.Z., F.P. ve ismi öğrenilemeyen işçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Saray ve Çorlu Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Can kaybının yaşanmadığı yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.