Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da Göçük: 1 İşçi Ağır Yaralı

Tekirdağ’da, kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı çalışmaları sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan 1 işçi ağır yaralandı. Yaralı işçi, meslektaşları ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Olay, merkez Süleymanpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’da, kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı çalışmaları sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan 1 işçi ağır yaralandı. Yaralı işçi, meslektaşları ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Olay, merkez Süleymanpaşa ilçesi Ördeklidere Caddesi üzerinde saat 13.40 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ-Süleymanpaşa 1’inci kısım kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmaları sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple toprakta kayma meydana geldi. Olayda, özel bir inşaat firmasında çalışan Rahman Y., göçük altında kaldı. Olayı gören arkadaşları, hemen 112 acil servis, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen ekipler ve Rahman Y.’nin meslektaşları, talihsiz işçiyi göçük altından kurtarabilmek için seferber oldu. Yaklaşık 45 dakika süren çalışmaların ardından göçük altından ağır yaralı olarak çıkartılan Rahman Y., ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı işçi, ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Öte yandan, olay yerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yeni geldim inceledim. İnşallah sağ salim kurtulur. Hastanedeki durumu merakla bekliyorum. Ne kadar tedbir alsak da bazen böyle istenmeyen olaylar meydana gelebiliyor. Allah korusun diyorum, Allah’tan hayırlısını diliyorum. Ben de birazdan hastaneye gidip detaylı bilgileri alacağım. Allah işçimizi çoluğuna çocuğuna bağışlasın" dedi.
Polis ekiplerinin başlattığı soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.