Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tecavüze Uğrayan O Çocuk Artık Devlet Korumasında

İzmir'in Menderes İlçesinde, Cinsel Taciz Mağduru Olduğu İddia Edilen Ve Daha Sonra Öldüresiye Dövülen 15 Yaşındaki Çocuk Devlet Tarafından Koruma Altına Alındı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tecavüze Uğrayan O Çocuk Artık Devlet Korumasında
İzmir’in Menderes ilçesinde, cinsel taciz mağduru olduğu iddia edilen ve daha sonra öldüresiye dövülen 15 yaşındaki çocuk devlet tarafından koruma altına alındı.
Olay, Menderes ilçesine bağlı Özdere’de 2013 yılında yaşandı. O yıllarda 13 yaşında olan K.Ç., iddialara göre babasının arkadaşı tarafından tecavüze uğradı. K.Ç., daha sonra şikayetini geri almadığı gerekçesiyle tecavüzcü kişi ve ailesi tarafından öldüresiye dövüldü.
Yaşanan olay kamuoyunda geniş yankı bulurken, devlet görevlileri de harekete geçti. Ulusal basında yer alan haberler sonrası bir çalışma başlatan görevliler, K.Ç’nin babası A.Ç. ile temasa geçti. Olayı derinlemesine sorgulayan ekipler, 15 yaşındaki K.Ç’yi aileden aldı. Çocukla İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinden görevlilerin ve bir pedagogun ilgilendiği öğrenildi. Yıllardır yaşadığı travmanın izlerinin silinmesi için çocuk korumaya alındı.
Olayla ilgili davanın devam ettiği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.