Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taziye Dönüşü Kazada Ölen 10 Kişinin Cenazeleri Şanlıurfa’ya Getirildi

Konya’nın Ereğli ilçesinde dün TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 10 kişinin cenazeleri Şanlıurfa’ya getirildi.İzmir’deki bir yakınlarının taziyesinden dönenlerin bulunduğu Faruk...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’nın Ereğli ilçesinde dün TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 10 kişinin cenazeleri Şanlıurfa’ya getirildi.
İzmir’deki bir yakınlarının taziyesinden dönenlerin bulunduğu Faruk Peltek (47) idaresindeki 63 S 1036 plakalı minibüs, TIR ile çarpışmıştı. Kazada sürücü Faruk Peltek ile minibüsteki Habip Çakıllı (22), Kemal Çiftçi (41), Mehmet (42), Ahmet (36), Hasan (46), Ömer, Adnan ve Latif Dedecan (50) ile Vesile Söğüncü hayatını kaybetmişti. Konya’daki işlemlerinin ardından ölenlerin cenazeleri, memleketleri Şanlıurfa’ya getirilerek Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi morguna konuldu. Cenazeler, defnedilmek üzere ailelerine teslim edildi. Faruk Peltek, Kemal Çiftçi ve Habib Çakıllı’nın cenazeleri Harrankapı Mezarlığı’nda, diğerleri ise Şanlıurfa Belediyesi Yeni Aile Mezarlığı’nda öğle namazının ardından defnedilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.