Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tavşanlı’da Hayat Normale Döndü

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bayrak yakma nedeniyle ilçede yaşananlar vatandaşları huzursuz etti.Tavşanlı’da dün gece yaşanan olayların ardından ilçede hayat normale döndü. Vatandaşla,r birlik ve beraberliğin olması gerektiğini,...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tavşanlı’da Hayat Normale Döndü
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bayrak yakma nedeniyle ilçede yaşananlar vatandaşları huzursuz etti.
Tavşanlı’da dün gece yaşanan olayların ardından ilçede hayat normale döndü. Vatandaşla,r birlik ve beraberliğin olması gerektiğini, gece yaşanan olaylar nedeniyle eşlerinin ve çocuklarının sokağa çıkamadıklarını ifade ettiler. vatandaşlar, "İlçemizde yaşanan olaylara çok üzüldük. Bu ülke hepimizin. Birlik ve beraberliğine ihtiyaç duyduğumuz bu şu günlerde böyle bir olayın yaşanması bizleri üzdü" dediler.
Bayrak yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan işçiler polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyerek bayrağın kaynak çalışması sırasında sıçrayan kıvılcımdan alev aldığını söyledi.
Yetkililer, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişinin ifadelerinin ardından serbest bırakıldığını belirtiler. Gözaltına alınan 3 işçinin ise, polisteki ifadelerinin ardından memleketlerine gönderildiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.