Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tartıştığı Annesini Tüfekle Öldürdü

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir genç tartıştığı annesini pompalı tüfekle öldürdü.Alınan bilgiye göre, Kötekli Mahallesi’nde M.A (17) ile annesi Rübeyde A. (38) arasında, babası Özay A.’nın evde olmadığı sırada bilinmeyen bir...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 23:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tartıştığı Annesini Tüfekle Öldürdü
Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir genç tartıştığı annesini pompalı tüfekle öldürdü.
Alınan bilgiye göre, Kötekli Mahallesi’nde M.A (17) ile annesi Rübeyde A. (38) arasında, babası Özay A.’nın evde olmadığı sırada bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Oğlunun kendisine saldırması üzerine anne Rübeyde A., evden çıkarak hemen yanındaki binada oturan kayınvalidesi Hörü A.’nın evine giderek “Kapıyı aç oğlum beni öldürecek” diye bağırdı. Kaynanası kapıyı açmaya çalışırken elinde tüfekle annesine yetişen M.A, av tüfeğiyle kafasına ateş ettiği annesini öldürdü. Zanlı daha sonra sokağa çıkarak, “Annemi öldürdüm beni de öldürün, beni asın” diye bağırdı.
M.A, olay yerine gelen polislere teslim oldu ve gözaltına alındı. Şüpheli M.A.’nın gözaltına alındıktan hemen sonra sağlık kontrolü için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık muayenesi yapıldı. Olayı duyarak gelen Rübeyde A.’nın anne babasıyla kaynanası sinir krizi geçirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.