Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarlaya devrilen otomobil alev alev yandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde kontrolden çıkan otomobil tarlaya devrildikten sonra alev alev yandı. Yan yatan araçtan son anda çıkarılan 3 kişi ölümden döndü.Kaza, Beyşehir-Konya Karayolu’nun 9. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’nın Beyşehir ilçesinde kontrolden çıkan otomobil tarlaya devrildikten sonra alev alev yandı. Yan yatan araçtan son anda çıkarılan 3 kişi ölümden döndü.
Kaza, Beyşehir-Konya Karayolu’nun 9. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim E. yönetimindeki 42 ER 524 plakalı otomobil, Gündoğdu Mahallesi yol ayrımında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Yan yatan otomobil, içerisindeki sürücü ve yolcu olarak bulunan 2 kişinin çıkarılmasının ardından yanmaya başladı. Yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Arkadaşlarıyla birlikte ölümden dönen sürücü İbrahim E., bir süre aracının yanışını çaresiz bakışlarla izledi. Sürücünün araçtakilerle birlikte Beyşehir’e bir düğüne katılmak üzere yola çıktıkları ve güneşin gözlerini kamaştırması sonucu virajı alamayarak kaza yaptığı yönünde polise bilgi verdiği öğrenildi. Öte yandan, otomobilin alev alev yandığı anlar bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.