Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarlasına Giderken Vuruldu

Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Kiraztarla köyünde bir kişi tarlasına giderken, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce av tüfeği ile vuruldu.Edinilen bilgilere göre, Çilimli’ye bağlı Kiraztarla köyünde meydana gelen olayda tarlasına...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Kiraztarla köyünde bir kişi tarlasına giderken, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce av tüfeği ile vuruldu.
Edinilen bilgilere göre, Çilimli’ye bağlı Kiraztarla köyünde meydana gelen olayda tarlasına gitmek için evinden çıkan 25 yaşındaki E.B. isimli şahıs, Kiraztarla köyü ile Kuşaçma köyü yolu üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce traktörün üzerinde av tüfeği ile vuruldu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri şahsı ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Diğer yandan olay yerine gelen Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayın kim ya da kimler tarafından yapıldığının bulunması için çalışma başlattı. Olay yerinde titizlikle inceleme yapan jandarma ekipleri delilleri topladı. Kaçan şahısların bulunması için geniş çaplı araştırma başlatılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.