Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarlada birlikte çalıştığı arkadaşının altınlarını çaldı

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde, tarlada çalışmakta olan kadın işçinin çantasındaki altınlar birlikte çalıştığı bir arkadaşı tarafından çalındı. Jandarmada suçunu itiraf eden şüpheli serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde, tarlada çalışmakta olan kadın işçinin çantasındaki altınlar birlikte çalıştığı bir arkadaşı tarafından çalındı. Jandarmada suçunu itiraf eden şüpheli serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 12.30 sıralarında Sultanhisar ilçesine bağlı Yağdere Mahallesi Soğuk Kuyu mevkiinde bulunan H.A.’nın tarlasında çalışmakta olan S.A.’nın çantasının içerisinde bulunan ziynet eşyalarının çalındığının bildirilmesi üzerine Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler olaya müdahale etti. Yapılan araştırmalarda 1 adet 49,5 gram hasır bilezik, 1 adet 12 gram kartlı bilezik ve 1 adet 16 gram Samanyolu bilezikten oluşan toplam 8 bin 376 TL değerindeki 3 adet bileziğin S.A’ya ait çantanın içerisinden çalındığı tespit edildi. Aynı tarlada çalışan bayanlardan altınların çalındığı mevkiye ihtiyaç gidermek amacıyla gittiği tespit edilen 2 şüpheli kadın belirlendi.
Şüphelenilen iki kadına ziynet eşyalarını bulmak için üst araması, röntgen ve ultrasonlarının çekileceğinin söylenmesi üzerine D.O. isimli kadın, altınları kendisinin aldığını ve cinsel organının içine sakladığını beyan etti. Bayan personel nezaretinde çıkartılan altınlar sahibi S.A.’ya teslim edildi. Şüpheli D.O., Cumhuriyet Savcısının talimatı ile karakolda ifadesi alınarak serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.