Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarihi Eser Kaçakçılığında Emekli Polisler De Gözaltında

İzmir'in Torbalı İlçesinde, Tarihi Eser Ve Define İçin Hazırlık Yaptığı İddia Edilen Ve Aralarında Eski Emniyet Müdürlerinin Bulunduğu 7 Kişi, Düzenlenen Operasyonla Yakalanarak Gözaltına Alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarihi Eser Kaçakçılığında Emekli Polisler De Gözaltında
İzmir’in Torbalı ilçesinde, tarihi eser ve define için hazırlık yaptığı iddia edilen ve aralarında eski emniyet müdürlerinin bulunduğu 7 kişi, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Torbalı ilçesinde bir istihbarat alan jandarma ekipleri, Pancar Mahallesinde tarihi eser için kazı yapılacağını ihbarını aldı. Hemen operasyonlar düzenleyen ekipler, kazı yaptığı iddia edilen bazı kişileri yanlarındaki dinamitle yakaladı. Operasyonda kazı yapılacak bazı kablo ve malzemelere de el konuldu. Soruşturmayı derinleştiren jandarma, daha sonra da olayla ilgili olduğu iddia edilen eski İzmir’e bağlı iki ilçenin emniyet müdürlerini de gözaltına aldı. Gözaltına alınan emekli polislerin de olayda iş birliği içerisinde olduğu öne sürüldü.
Jandarma, H.D., B.Y., M.A.G., E.D., O.Y., H.Y. ve M.Ş. isimli 7 kişiyi gözaltına aldıktan sonra kişilerin ifadesini aldı. 7 şüpheli, daha sonra da adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.