Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tapu Müdürlüğünde zaman kazanmak için bomba ihbarında bulunmuş

Konya’da geçtiğimiz ay üç kere Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde bomba olduğu yönünde ihbarda bulunan kişinin emlakçı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin gayrimenkulün parasını denkleştiremediğinde zaman kazanmak için bomba...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tapu Müdürlüğünde zaman kazanmak için bomba ihbarında bulunmuş
Konya’da geçtiğimiz ay üç kere Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde bomba olduğu yönünde ihbarda bulunan kişinin emlakçı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin gayrimenkulün parasını denkleştiremediğinde zaman kazanmak için bomba ihbarında bulunduğu iddia edildi.
Olay, geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde merkez Meram ilçesinde bulunan Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü’nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, tapu dairesine birkaç kez bomba ihbarı yapılması üzerine Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. İhbarın tapu binasına yakın bir yerden ankesörlü bir telefondan yapıldığının tespit edilmesinin ardından polis, çalışmasını bu bölgede yoğunlaştırdı. Polis, yol kenarında şüpheli hareketlerde bulunan Veli E.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda suçunu kabul eden Veli. E.’nin satın almak için anlaştığı gayrimenkulün parasını denkleştiremediğinde zaman kazanmak için polise tapu müdürlüğünde bomba olduğu yönünde ihbarda bulunduğunu söylediği iddia edildi. Son bir ay içinde 3 kez asılsız bomba ihbarında bulunduğu öğrenilen Veli E.’nin dördüncü ihbarı yaparken yakalandığı öğrenildi.
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Veli E. daha sonra adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.