Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tapu Memurundan Haber Alınamıyor

Kastamonu’nun Cide ilçesinde Tapu Müdürlüğü’nde görev yapan Mahmut Özyurt, cep telefonu ve cüzdanı gibi kişisel eşyalarını evde bıraktıktan sonra ortadan kayboldu.Cide Tapu Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan Mahmut Özyurt...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’nun Cide ilçesinde Tapu Müdürlüğü’nde görev yapan Mahmut Özyurt, cep telefonu ve cüzdanı gibi kişisel eşyalarını evde bıraktıktan sonra ortadan kayboldu.
Cide Tapu Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan Mahmut Özyurt (23), önceki gün kaldığı Cide Belediye Tesisleri’nden ayrıldı. Kaldığı tesiste odasının kapısını açık bırakan, cüzdan ve cep telefonu gibi kişisel eşyalarını yanına almayan Özyurt, akşam geri dönmedi. Yaşanan durum sonrası tesis görevlileri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve çalıştığı kurum müdürlüğüne durumu bildirdiler. Sabah da Tapu Müdürlüğü’ndeki görevine gelmeyen Özyurt için emniyet görevlileri arama çalışması başlattı. Mahmut Özyurt’un, geçici görevle Zonguldak Ereğli’den bir hafta önce gelerek, Cide Tapu Müdürlüğü’nde göreve başladığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.