Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Talihsiz gencin acı sonu

Edirne’de, aracıyla şarampole yuvarlanan Ersin Gürtunca isimli genç ve beraberindeki yolcu, kazadan yaralı olarak kurtuldu. Talihsiz genç, 112’yi arayarak kendisini tedavi etmesi için çağırdığı ambulansı beklerken, başka bir aracın çarpması...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, aracıyla şarampole yuvarlanan Ersin Gürtunca isimli genç ve beraberindeki yolcu, kazadan yaralı olarak kurtuldu. Talihsiz genç, 112’yi arayarak kendisini tedavi etmesi için çağırdığı ambulansı beklerken, başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece yarısı Edirne’nin Uzunköprü ilçesinin Alıç köyü yakınlarında meydana geldi. 28 yaşındaki Ersin Gürtunca yönetimindeki 59 LY 321 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan Gürtunca ve arkadaşı, kazayı belirli bölgelerinde kırıklarla, yaralı olarak atlattı.

Ambulans beklerken öldü
Ersin Gürtunca, Uzunköprü ilçesi istikametinden Edirne yönüne giderken aracıyla şarampole yuvarlandı. Kazayı yaralı olarak atlatan talihsiz genç, 112’yi arayarak, olay yerine ambulans istedi. Anayol üzerinde ambulansın gelmesini bekleyen Gürtunca’ya yine aynı istikametten gelen ve polis memuru olduğu öğrenilen E.S. yönetimindeki 10 TM 547 plakalı araç çarptı. Söz konusu aracın sol ön bölümünden aldığı darbeyle camına sıçrayan Gürtunca, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası, Gürtunca’nın cesedi olay yerine gelen savcı ve adli tabibin incelemesinin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, araç sürücü E.S.’nin gözaltına alındığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.