Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taksirle Ölüme Sebebiyet Vermekten Önce Tutuklandı, Daha Sonra Serbest Bırakıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişinin ölümüne neden olan motosiklet sürücüsü taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan önce tutuklandı, daha sonra ise sağlık problemleri nedeniyle tutuksuz yargılanmak...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taksirle Ölüme Sebebiyet Vermekten Önce Tutuklandı, Daha Sonra Serbest Bırakıldı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişinin ölümüne neden olan motosiklet sürücüsü taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan önce tutuklandı, daha sonra ise sağlık problemleri nedeniyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre 9 Nisan 2016 tarihinde İsmet İnönü Caddesi üzerindeki yaya geçidinde meydana gelen motosiklet kazasında, Z.D.(26) isimli sürücüsü, İshak Özkan (82) isimli yayaya çarparak ağır yaralanmasına sebep olmuştu. Hayati tehlike kaydıyla Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesine sevk edilen Özkan, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayda kendisi de yaralandığı için bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen Z.D. adli makamlara sevk edildi. Mahkeme sonunda motosiklet sürücüsü Z.D. taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan tutuklanarak Pazaryeri cezaevine gönderildi. Bir süre cezaevinde kalan Z.D. daha sonra sağlık problemleri nedeniyle adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.