Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taksim Meydanı’nda Şüpheli Çanta Paniği

Taksim Meydanı’nda sahipsiz bir çanta polisi harekete geçirdi. Meydanın bir bölümü polis tarafından güvenlik şeridi çekilerek kapatırken, uzman ekip tarafından fünyeyle patlatılan çantadan kıyafet çıktı. Turistler Selfie çekerken, vatandaşlar...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taksim Meydanı’nda sahipsiz bir çanta polisi harekete geçirdi. Meydanın bir bölümü polis tarafından güvenlik şeridi çekilerek kapatırken, uzman ekip tarafından fünyeyle patlatılan çantadan kıyafet çıktı. Turistler Selfie çekerken, vatandaşlar ise o anları cep telefonlarıyla saniye saniye kaydetti.
Taksim Meydanı’nda saat 13.00 sıralarında sahipsiz bir çanta polisi hareket geçirdi. İnşa çalışmalarının sürdüğü bölümdeki sahipsiz çantayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, vatandaşları alandan uzaklaştırarak güvenlik şeridi çekti. Ardından olay yerine gelen bomba imha uzmanı koruyucu kıyafetini giyerek çantanın olduğu yere fünye bıraktı. Uyarılar sonrasında vatandaşların uzaklaştırılmasının ardından fünye kontrollü şekilde büyük bir gürültüyle patlatıldı. Yapılan inceleme ardından çantadan giysi çıktığı öğrenildi.
MERAKLI VATANDAŞLAR O ANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ
Öte yandan, şüpheli çanta nedeniyle alandan uzaklaştırılarak şeridin dışına alanın vatandaşlar, yaşananları film seyreder gibi seyretti. Yaşlısından genci cep telefonlarıyla patlatılma anını yakalamaya çalıştı. Bazı turistler ise şüpheli paketi arkasına alarak Selfie çekti. Çanta ve içinden dağılan eşyalar belediye ekipleri tarafından çöp poşetine koyularak götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.