Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taksiciyi öldüren zanlılar adliyeye sevk edildi

Kocaeli’de alkollü olarak bindikleri taksiciyi bıçaklayarak öldüren O.S ve Y.S adlı iki amca çocuğu adliyeye sevk edildi.Kocaeli’de dün akşam saatlerinde alkollü oldukları gerekçesiyle kendilerini müşteri olarak kabul etmeyen taksiciyi...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de alkollü olarak bindikleri taksiciyi bıçaklayarak öldüren O.S ve Y.S adlı iki amca çocuğu adliyeye sevk edildi.
Kocaeli’de dün akşam saatlerinde alkollü oldukları gerekçesiyle kendilerini müşteri olarak kabul etmeyen taksiciyi bıçaklayarak öldüren O.S. ve Y.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Adliyeye çıkarılan iki kişinin sorgularının sürdüğü öğrenildi.
Dün gece meydana gelen olayda, iddialara göre, Terzibayırı Mahallesi Korniş Caddesi adresine taksi çağıran amca çocukları O.S. ve Y.S., kendilerini almak için gelen ticari taksiye binerek hareket etmişti. Daha sonra taksici Ali Özkaraman (65) ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlayan şahıslar, araçtan inerek taksiciyi darp etmeye başlamış, tartışmanın üzerine iki kişi taksiciyi bıçaklayarak olay yerinden kaçmıştı. Yaralanan taksici ise olay yerine çağrılan ambulansla götürüldüğü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.