Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takla Atan Otomobilden Burunları Kanamadan Çıktılar

Bursa’da 5 kişinin içinde bulunduğu otomobil yağış sebebiyle kayganlaşan yolda takla attı. Araçtaki çocuklar ve sürücü kazayı burunları bile kanamadan atlattılar. Olay yerinden geçen Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu da kazazedelere...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Takla Atan Otomobilden Burunları Kanamadan Çıktılar
Bursa’da 5 kişinin içinde bulunduğu otomobil yağış sebebiyle kayganlaşan yolda takla attı. Araçtaki çocuklar ve sürücü kazayı burunları bile kanamadan atlattılar. Olay yerinden geçen Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu da kazazedelere yardıma koşup teselli etti.
Alınan bilgiye göre, Bursa’da mobilyacılık yapan Mehmet B. idaresindeki 16 R plakalı otomobil, Orhaneli Bursa yolu 13. kilometresi Karakova Mevkisi’nde yağış sebebiyle takla attı. Şarampolde yan duran otomobilin içindeki 5 kişi camdan çıkarıldı. Araç içindeki çocuklar ve sürücü kazayı burunları bile kanamadan atlatırken, olay yerine 112 ambulansları çağrıldı.
Tesadüfen olay yerinden geçen Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu da kazazedeleri ve sürücüyü teselli edip ambulans gelene kadar aracına aldı.
Sürücü Mehmet B. kendisinin Danacılar Köyü’nden olduğunu Büyükorhan’ın Perçin Köyü’ndeki hayırdan döndüklerini söyledi. Sürücü ve aracındaki diğer 4 kişinin ciddi bir durumlarının olmaması kazayı görenlere de rahat bir nefes aldırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.