Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takla atan araç şarampole devrildi: 2 yaralı

Ankara’nın Kazan ilçesinde takla atarak şarampole devrilen araçta bulunan 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kızılcahamam’ın Yukarıkaraören Mahallesi’nden Ankara yönüne gitmekte olan ve Rasim Gökmen’in kullandığı 06 ZCV 63 hafif...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’nın Kazan ilçesinde takla atarak şarampole devrilen araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kızılcahamam’ın Yukarıkaraören Mahallesi’nden Ankara yönüne gitmekte olan ve Rasim Gökmen’in kullandığı 06 ZCV 63 hafif ticari araç, Kazan çıkışı Yeşilova mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Rasim Gökmen ve karısı Rabia Gökmen yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri ve kaza yerinden geçen vatandaşların yardımıyla şarampoldeki aracın içinden çıkartılarak Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara’daki hastanelere sevk edildi.
Görgü tanıkları, aracın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje girdiğini, sonra buradan çıkarak yol kenarındaki trafik levhasına çarpıp 3 takla attığını, daha sonra da yaklaşık 5 metrelik şarampole yuvarlandığını söyledi.
Aynı saatlerde ilçenin Aşağıkaraören ile Akçaören Mahalleleri arasında meydana gelen başka bir kazada ise otomobil ve minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu Serkan Akdemir, Anahanım Akdemir ile Anıl Mert adında bir çocuk yaralandı. Yaralılar Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.