Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tabanca Çakmakla Gasp

Adana’da tabanca çakmak çektikleri gencin cep telefonu ve 60 lira parasını gasp eden 2 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Gazipaşa Mahallesi, 66045 Sokak’ta meydana gelen olayda, üniversiteye hazırlanan Burak Can G. adlı...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da tabanca çakmak çektikleri gencin cep telefonu ve 60 lira parasını gasp eden 2 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Gazipaşa Mahallesi, 66045 Sokak’ta meydana gelen olayda, üniversiteye hazırlanan Burak Can G. adlı genç, akşam yaya olarak Gazipaşa Mahallesi’nde ara sokaklarda giderken yanına 2 kişi geldi. Şahıslar tabanca çekerek, "Cep telefonunu ve paranı ver yoksa ölürsün" dedi. Bunun üzerine genç, "Yaptığınız çok büyük bir suç, çok ceza alırsınız" diye uyardı. Ancak şahıslar genci dinlemeyip, "Sen orasına karışma cep telefonunu ve paranı ver konuşma" dedi. Burak Can G. de cep telefonunu ve cebindeki 60 lira parasını gaspçılara verdi. Şahıslar hemen ara sokaktan çıkıp bir taksiye binerek kaçtı.
Bu arada, olaya tanık olan çevredeki vatandaşlar polisi arayıp gaspçıların bindiği taksinin plakasını ve kaçtığı yönü bildirdi.
Kaçış güzergahı Karacaoğlan Mahallesi’nde tedbir alan polis taksiyi durdurmak isteyince şahıslar araçtan inip yaya olarak kaçmaya başladı.
Peşindeki ekiplere de silah çektiği bildirilen şahıslar takviye polislerin gönderilmesiyle yakalandı. El konulan tabancanın ise tabanca görünümlü çakmak olduğu anlaşıldı.
Gözaltına alınan Serkan E. (29) ve Emin A.’nın (30) yağma suçundan kaydı bulunduğu öğrenildi.
Emniyette birbirlerini suçlayan zanlılar adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.