Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Suyun ötesinden bereket’ dolarları ele geçirildi

Adıyaman’da FETÖ/PDY’ye ait eğitim kurumlarında yapılan aramalarda ‘Suyun Ötesinden Bereket’ yazılı zarf içinde şifreli dolarlar bulundu.15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyonlar sürüyor....

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Suyun ötesinden bereket’ dolarları ele geçirildi
Adıyaman’da FETÖ/PDY’ye ait eğitim kurumlarında yapılan aramalarda ‘Suyun Ötesinden Bereket’ yazılı zarf içinde şifreli dolarlar bulundu.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyonlar sürüyor. Adıyaman’da FETÖ’ye ait eğitim kurumlarına el konulmasının ardından yapılan aramalarda şifreli dolarlar ele geçirildi. Örgüte ait İkbal Eğitim Kurumlarında yapılan aramada üzerinde ‘Suyun Ötesinden Bereket’ yazılı zarf içerisinden 4 adet 1 dolar çıktı. İş adamlarının üzerinden ise daha önceden 10 adet 1 dolar ele geçirilmişti.
Dolarların şifreli olduğu ifade edildi. Ele geçirilen doların birnde seri numarası F ve G harfi başlıyor. Harflerin Fetullah Gülen isminin baş harflerini simgelediği belirtiliyor. Başka bir dolarda ise seri numaranın G harfi ile başlayıp C harfi ile bittiğini ve bunun ise (Gülen Cemaati) olduğu aktarıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.