Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süryani Kadim Mezarlığına zarar verildi

Adıyaman Süryani Kadim Mezarlığına gece saatlerinde girdiği tahmin edilen şahıs ya da şahıslar mezarlık içerisinde bulunan ve üzerinde hac işareti olan 9 mezar taşına zarar verdi.Edinilen bilgiye göre, Mara Mahallesi’nde yer alan Süryani...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman Süryani Kadim Mezarlığına gece saatlerinde girdiği tahmin edilen şahıs ya da şahıslar mezarlık içerisinde bulunan ve üzerinde hac işareti olan 9 mezar taşına zarar verdi.
Edinilen bilgiye göre, Mara Mahallesi’nde yer alan Süryani Kadim Mezarlığına iddiaya göre gece geç saatlerde kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar mezarlık çevresinde bulunan tel örgüleri keserek girdi. Şahıslar mezarlık içerisinde bulunan ve üzerinde hac işareti olan 9 mezar taşını kırdı. Gündüz saatlerinde mezarlık taşlarının kırıldığını fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Mezarlık içerisinde incelemelerde bulunan polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlatırken mezarlık içerisinde sadece hac işareti bulunan mezar taşlarına zarar verilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.