Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürücüsü Kalp Krizi Geçiren Özel Halk Otobüsü Devrildi: 1 Ölü, 10 Yaralı

Kocaeli’de özel halk otobüsü şoförünün seyir halindeyken kalp krizi geçirmesi sonucu kullandığı otobüs devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, yolculardan 10 kişi de yaralandı.Kaza Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de özel halk otobüsü şoförünün seyir halindeyken kalp krizi geçirmesi sonucu kullandığı otobüs devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, yolculardan 10 kişi de yaralandı.
Kaza Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, 41 HC 742 plakalı 201 hat nolu özel halk otobüsünün sürücüsü 63 yaşındaki Ali Osman Kaçar, güzergahı üzerindeki Kandıra Sapağı mevkisinde 200 hat nolu başka bir otobüsün sürücüsü ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine 200 nolu hattın sürücüsü, Ali Osman Kaçar’ın kullandığı otobüsün önünü keserek araca bindi ve Kaçar’ı tartakladı. Yolcuların araya girmesi üzerine şoförleri kavgası ayrılırken, iki otobüs de yoluna devam etti.
DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Daha sonra 201 hat nolu otobüsün sürücüsü Ali Osman Kaçar, Başiskele ilçesi Çuhane Caddesi üzerinde seyrettiği sırada bir anda kalp krizi geçirerek kullandığı otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan 41 HC 742 otobüs önce yol kenarındaki kaldırıma ardından da elektrik direğine çarparak devrildi. Araç içerisindeki yolcular tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
SÜRÜCÜ KURTARILAMADI
Kaza mahalline hızla gelen ekipler, devrilen otobüsün içerisinde yaralanan sürücü ve yolculara hemen müdahale etti. Kaza nedeniyle Çuhane Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatılırken, ulaşım alternatif yollardan sağlandı. Otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan 10 yolcu çeşitli hastanelere kaldırılırken, durumu ağır olan sürücü Ali Osman Kaçar da ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kalp krizi geçiren 63 yaşındaki sürücü Ali Osman Kaçar, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çeşitli hastanelere kaldırılan yolcuların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapalı kalan caddede devrilen otobüsün vinç ile kaldırılmasının ardından araç geçişine izin verildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.