Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyelilerin Bıçaklı Kavgası: 2 Yaralı

Antalya’da Suriyeli 3 kişi arasında çıkan kavgada 2 kişi ağır yaralandı.Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi 582 sokak üzerinde 23.30’da meydana geldi. Eski Ömer Diker Çarşısı içerisindeki dükkandan bozma bir yerde...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 00:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Suriyeli 3 kişi arasında çıkan kavgada 2 kişi ağır yaralandı.
Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi 582 sokak üzerinde 23.30’da meydana geldi. Eski Ömer Diker Çarşısı içerisindeki dükkandan bozma bir yerde yaşayan Suriyeli Faysal El Muhammed ve oğlu Eduk El Muhammed kağıt toplamak için gece dışarı çıktı. Kamyonetle Zeytinköy mahallesine kadar gelen ikili burada bir başka Suriyeli ile henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavga sonucunda bıçaklandı. Türkçe konuşamadıkları için yaralı halde kamyoneti sürerek evine gelen yaralıları gören Hacı El Muhammed durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen ambulansla ilk olarak çocuk ardından da babası Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenilirken polisin olaya ilşkin soruşturması sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.