Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli uyuşturucu satıcısı yakalandı

İzmir Torbalı’da akşam saatlerinde parktaki gençlerin yanına giderek uyuşturucu satan Suriyeli bir kişi, jandarmanın düzenlediği başarılı operasyon ile kıskıvrak yakalandı. Şahsın üzerinden bin 930 adet ’extacy’ hap ele geçirildi.İzmir’in...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Torbalı’da akşam saatlerinde parktaki gençlerin yanına giderek uyuşturucu satan Suriyeli bir kişi, jandarmanın düzenlediği başarılı operasyon ile kıskıvrak yakalandı. Şahsın üzerinden bin 930 adet ’extacy’ hap ele geçirildi.
İzmir’in Torbalı ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Önceki gün Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ayrancılar Karakol ekipleri, uzun zamandır uyuşturucu satan bir kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Akşam saatlerinde ekipler tarafından, takibe alınan Suriyeli B.A. isimli şahıs, çocuk parkında ’extacy’ isimli uyuşturucu maddesinin satışını yapmaya başladı. O esnada operasyonun düğmesine basıldı.
Cezaevine gönderildi
Parkın çevresini saran jandarma ekibi, uyuşturucu maddesi satan Suriyeli B.A. isimli şahıs suçüstü yakalandı. Üzeri aranan şahsın, ceplerinden ve çantasından toplam bin 930 adet hap çıktı. Genellikle yaşları 15 ila 20 olan gençlere satış yapan Suriyeli şahıs, gözaltına alındı. İfadesi alınan şahıs, sağlık kontrolü için Torbalı Devlet Hastanesine getirildi. Ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Uyuşturucu temin etmek, uyuşturucu ticareti yapmak gibi suçlamalarla mahkeme karşısına çıkan B.A. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.