Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Şahsın Üzerinde Bomba Kumandası Süsü Verilmiş Cihaz Bulundu

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, Suriye uyruklu şahsın üzerinde yapılan aramada, bomba kumandası süsü verilmiş bir cihaz bulundu.Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’ten Adıyaman’a gelirken Gölbaşı ilçe otogarında mola veren otobüs içerisinde...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, Suriye uyruklu şahsın üzerinde yapılan aramada, bomba kumandası süsü verilmiş bir cihaz bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’ten Adıyaman’a gelirken Gölbaşı ilçe otogarında mola veren otobüs içerisinde bulunan Suriye uyruklu Samir F.’den şüphelenen vatandaşlar, polise ’bomba’ ihbarında bulundu.
Kısa sürede harekete geçen sivil ve resmi polis ekipleri Gölbaşı ilçe otogarında otobüs içerisinde bulunan şahsı otobüsten indirerek şahsın üzerinde ve çantasında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler kapsamında şahsın çantası içerisinde bulunan bir kahve makinesinin içerisinde bomba kumandası süsü verilmiş bir cihaz bulundu. Cihazın bulunması üzerine otogarda kısa süreli panik yaşanırken, durum Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler otogarda güvenlik tedbiri alarak, şahsı didik didik aramaya başladı. Bomba kumandası süsü verilmiş olan cihazı inceleyen polis ekipleri cihazın bomba kumandası olmadığını, el yapımı kahve karıştırma cihazı olduğunu belirledi. Herkes rahat bir nefes alırken, Samir F. ise yapılan inceleme ve araştırmaların ardından serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.