Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Şahıs Tartıştığı Ablasını Öldürdü

İstanbul Sancaktepe’de Suriye uyruklu bir şüpheli, işten çıkarılma gerekçesi olarak gördüğü ablasını bıçaklayarak öldürdü.Olay, 1 Nisan’da Sancaktepe Akpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.A. (52) isimli...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Sancaktepe’de Suriye uyruklu bir şüpheli, işten çıkarılma gerekçesi olarak gördüğü ablasını bıçaklayarak öldürdü.
Olay, 1 Nisan’da Sancaktepe Akpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.A. (52) isimli kadının oğluyla aynı işyerinde çalışan kardeşi M.A. (42) işten çıkarıldı. İddiaya göre, işten çıkarılma sebebi olarak ablası E.A.’yı gören şüpheli M.A., ablasıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle E.A. isimli kadın kardeşine tokat attı. Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan şüpheli bir süre sonra tekrar ablasının evine geldi. Şüpheli tartıştığı ablasını bıçaklayarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis başlatılan çalışma neticesinde M.A.’yı olay günü yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.