Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Kız 22 Gündür Kayıp

Bursa’nın İnegöl ilçesinde okula gitmek için evinden ayrılan Suriyeli genç kız kayıplara karıştı.Yaklaşık 2 yıl önce Suriye’deki iç savaştan kaçarak İnegöl’e sığınan Kaddur ailesinin 16 yaşındaki kızları sırra kadem bastı....

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriyeli Kız 22 Gündür Kayıp
Bursa’nın İnegöl ilçesinde okula gitmek için evinden ayrılan Suriyeli genç kız kayıplara karıştı.
Yaklaşık 2 yıl önce Suriye’deki iç savaştan kaçarak İnegöl’e sığınan Kaddur ailesinin 16 yaşındaki kızları sırra kadem bastı. İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. öğrencisi olan Rama Kaddur, 22 gün önce okula gitmek için evinden çıktı, ancak bir daha evine dönmedi. Muhammed ve Visal Kaddur çifti, kızlarını eve dönmemesi üzerine emniyete müracaat etti.
Gözü yaşlı anne Visal Kaddur, Türkçe bilen 10 yaşındaki kızı Sefa Kaddur aracılığıyla şunları söyledi: "Kızım sabah 08.00’de okula gitti, ben de hastanede yatan halasının yanına gittim. Kızım okul çıkışı beni kendi telefonuyla arayarak, ‘Anne ben hastaneye geleyim mi’ diye sordu. Ben de ‘Hayır kızım, sen git eve dinlen ve kardeşlerinle ilgilen’ dedim. Bu telefon konuşmasının ardından kızım kayıplara karıştı. Eşim aynı gün saat 21.00’de polise giderek ifade verdi. 22 gündür kızımdan hiç bir haber yok. Görenler lütfen polisi arasın. Giderken yanında telefonu vardı, ama 22 gündür telefonu kapalı”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.