Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Kavgası Kanlı Bitti

Adana’da, eşi ve çocuğuyla parka gelen bir kişi, Arapça konuşunca kendisini Suriyeli sanıp "Her yeri istila ettiniz" diyerek küfreden genci tabancayla yaraladı.Olay, Yüreğir ilçesi Yamaçlı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Yakup...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriyeli Kavgası Kanlı Bitti
Adana’da, eşi ve çocuğuyla parka gelen bir kişi, Arapça konuşunca kendisini Suriyeli sanıp "Her yeri istila ettiniz" diyerek küfreden genci tabancayla yaraladı.
Olay, Yüreğir ilçesi Yamaçlı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Yakup Özdemir (29), eşi ve çocuğuyla birlikte Yamaçlı mahallesinde gezmeye çıktı. Özdemir ve ailesi bir süre sonra dinlenmek için mahalledeki bir parkta banka oturdu. Adanalı Arap olan Özdemir, eşiyle Arapça konuşmaya başladı. Bir süre çocuğunu salıncakta sallayan Özdemir eşiyle yine Arapça konuşunca parkta alkol alan üç gençten biri olan U.T (29), "Suriye’den geldiniz Adanayı istila ettiniz, memleketinize gidin" diye bağırdı. Ancak Özdemir, U.T’a aldırış etmeyince bu kez U.T, küfretmeye başladı. Özdemir de kendisine küfredilmesine önce sessiz kaldı. Ancak, U.T, alkolün verdiği etkiyle sözlerini sürdürünce aralarında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Özdemir de tabancasını çıkararak U.T’ye ateş etti. U.T, kasığından yaralanarak kan kaybetmeye başladı. Bütün bu olanlar Özdemir’in çocuğunun ve eşinin gözü önünde yaşandı.
Özdemir, olay sonrası eşini ve çocuğunu alıp kaçmaya çalıştı. Ancak bu kez de U.T’ın arkadaşları Özdemir’e saldırdı. Kısa sürede gelen polisler Özdemir’i alarak polis merkezine götürdü. Bu arada ambulans çağırılıp yaralının da Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmesi sağlandı. Ağır yaralı olan U.T tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.