Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli kadının şüpheli düşüşü

Adana’da 3. kattan düşerek yaralanan Suriyeli genç kadın, kendisini kocasının aşağı attığını ileri sürerken, kocası da eşinin intihar etmek için atladığını savundu.Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da 3. kattan düşerek yaralanan Suriyeli genç kadın, kendisini kocasının aşağı attığını ileri sürerken, kocası da eşinin intihar etmek için atladığını savundu.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye’de yaklaşık 6 yıldır devam eden iç savaştan kaçan Doğa Rahman (23) Adana’ya geldi. Rahman burada tanıştığı evli ve 10 çocuk babası Mustafa Türkmen (39) ile dini nikahla evlendi. Rahman kuma geldiği evde Ayşe Türkmen (38) ile birlikte yaşamaya başladı. Bir süre sonra genç kadın, eşiyle sorun yaşamaya başladı.
Bu sabah ise Doğa Rahman 3. katındaki evinin damından aşağı düştü. Hemen çağrılan ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen Rahman, polise verdiği ilk ifadede eşinin kendisini aşağı attığını ileri sürdü. Polis bunun üzerine Mustafa Türkmen’i gözaltına aldı. Türkmen de eşinin intihar etmek istediğini savundu. Genç kadının hastanedeki tedavisi sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.