Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli kadın, eşi tarafından öldürüldü

Adana’da Suriye uyruklu 30 yaşındaki kadın, gece geç saatlerde eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.Olay, Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi 31012 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk sahibi Menel ve Ahmet İsmail çifti, 3 ay...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da Suriye uyruklu 30 yaşındaki kadın, gece geç saatlerde eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi 31012 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk sahibi Menel ve Ahmet İsmail çifti, 3 ay önce Kilis’ten Adana’ya taşındı. Kilis’te bir inşaatta çalışan Ahmet İsmail, Ramazan Bayramı’nda izin alarak eşinin ve çocuklarının yanına geldi. Dün gece saat 03.30 sıralarında eşi Menel İsmail ile tartışan Ahmet İsmail, sabah saat 07.00 sıralarında 155’i arayarak eşini öldürdüğünü söyledi.
Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yatak odasında Menel İsmail’in cansız bedeni ile karşılaştı. Çocukları Muhammed (12) ve Mahmut (9) ile oturma odasında bekleyen Ahmet İsmail ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınarak Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Göğsünden bıçaklanarak öldürülen Menel İsmail, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.