Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli İşadamı Fidye İçin Kaçırıldığını İddia Etti

Fatih’te yanında şoför olarak çalıştığı iş adamını ve arkadaşlarının bir evde alıkoyduğu ve 25 bin dolar fidye istediği iddia edilen 6’sı Suriye uyruklu 2’si Türk vatandaşı olan 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te yanında şoför olarak çalıştığı iş adamını ve arkadaşlarının bir evde alıkoyduğu ve 25 bin dolar fidye istediği iddia edilen 6’sı Suriye uyruklu 2’si Türk vatandaşı olan 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, işadamını ve arkadaşlarının kaçırmadıklarını, alacaklarını tahsil etmeye çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi.
Fatih’te emlakçılık yapan Suriye uyruklu Kemal El Y.(44), önceden şoförlüğü yapan R. J’nin, kendisini telefonla aradıktan sonra birlikte gittikleri bir evde zorla alıkonulduğunu ve 25 bin dolar para istendiğini söyleyip polise başvurdu. Bunun üzerine polis, harekete geçerek aralarında R. J’nin de bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan sorgularında, haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, alacaklarını tahsil etmeye çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi. Şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.