Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Hamile Kadın Kazada Öldü

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir pikabın çarptığı motosikletteki hamile kadın hayatını kaybetti, sürücü ise yaralandı.Alınan bilgiye göre, D-400 Karayolu Huzurkent-Tarsus istikametinde gitmekte olan Suriye uyruklu Cemil Rahman’ın kullandığı...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriyeli Hamile Kadın Kazada Öldü
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir pikabın çarptığı motosikletteki hamile kadın hayatını kaybetti, sürücü ise yaralandı.
Alınan bilgiye göre, D-400 Karayolu Huzurkent-Tarsus istikametinde gitmekte olan Suriye uyruklu Cemil Rahman’ın kullandığı çalıntı plakalı olduğu tespit edilen motosiklete, aynı istikamette seyir halindeki sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir pikap çarptı.
Kazada yaklaşık 50 metre sürüklenen motosiklette bulunan ve ismi öğrenilemeyen Suriye uyruklu hamile kadın hayatını kaybetti. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Cemil Rahman ise, ambulansla Medical Park Tarsus Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Cumhuriyet Savcısının ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Suriyeli kadının cansız bedeni cenaze aracıyla Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis kazadan sonra kayıplara karışan beyaz renkli pikabın sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.