Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Çocuktan 2 Gündür Haber Alınamıyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir restoranın önünde oynarken kaybolan 6 yaşındaki Suriyeli Teymullah Seyitali’den 2 gündür haber alınamıyor.Manavgat’ta yaşayan ve bir restoranda çalışan 32 yaşındaki Suriyeli Mahmut Seyitali’nin 6...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir restoranın önünde oynarken kaybolan 6 yaşındaki Suriyeli Teymullah Seyitali’den 2 gündür haber alınamıyor.
Manavgat’ta yaşayan ve bir restoranda çalışan 32 yaşındaki Suriyeli Mahmut Seyitali’nin 6 yaşındaki oğlu Teymullah Seyitali, çalıştığı restoranın önünde oynarken kayboldu. Ayrı yaşadığı eşinden şüphelendiğini söyleyen Mahmut Seyitali, çocuğunun bulunması için Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu.
Çocuğunun yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığı eşi 28 yaşındaki R.S. tarafından kaçırılmış olabileceğini iddia eden baba Mahmut, “Suriye’de yaşanan savaştan dolayı 4 yıl önce Türkiye’ye geldik. Kilis’te konteynerde yaşıyorduk. Yaklaşık 2 yıl önce de Manavgat’a geldik. Suriye’de felsefe öğretmeniydim. Antalya’da Milli Eğitim’e başvurdum. Serik’te sözleşmeli olarak çalışıyordum. Düşük maaş olunca Manavgat’a geldim ve burada bir restoranda çalışmaya başladım. Eşimle hiçbir sıkıntım yoktu. Yaklaşık 8 ay önce kayınvalidem ve baldızım Manavgat’a geldi. Bizde 15 gün kaldılar ve Kilis’e tekrar döndüler. Gittiklerinde altınlarımı alıp götürmüşler. Eşim de 15 gün sonra Kilis’e gitti oğlumla birlikte ve bir daha dönmeyeceğini, boşanmak istediğini söyledi. Ben de Kilis’e gittim ama eşim İstanbul’a gitmiş oğlumla. İstanbul’da uzun uğraşlar sonucu eşime ve oğluma ulaştım. Çocuğuma karşılık eşim benden bir miktar para istedi verdim ve oğlumu Manavgat’a getirdim. Yaklaşık 5 aydır oğlumla birlikte Manavgat’ta yaşıyorduk. Oğlumu da çalıştığım iş yeri olan restorana getiriyordum. 28 Mayıs’ta restoranın önünde bisikletle oynarken bir anda kayboldu. Çocuğumu kim aldı götürdü bilmiyorum. Çocuğumun bulunması için yetkililerden yardım istiyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.