Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Çocukları Sopayla Döven Esnaf Serbest

Hatay’da, pide çaldığı iddia edilen Suriyeli iki çocuğu sopayla döven M.T. ve yanında çalışan V.Z., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Olay, geçen cuma günü saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Antakya ilçesi Yavuz Sultan Selim...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay’da, pide çaldığı iddia edilen Suriyeli iki çocuğu sopayla döven M.T. ve yanında çalışan V.Z., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olay, geçen cuma günü saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Antakya ilçesi Yavuz Sultan Selim Caddesinde bulunan M.T’ye ait markete gelen Suriye uyruklu F.A. (16) ve M.B. (16), ekmek dolabından pide aldı.
Olayı fark eden iş yeri sahibi M.T. ile yanında çalışan V.Z, daha önce de aynı iş yerinden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen çocukları sopayla dövdü.
Suriye’deki savaştan kaçıp Antakya’da yaşamaya başlayan ve ekmek çalarken feci şekilde dayak yiyen F.A. ve M.B., daha sonra olay yerine gelen ambulansla Antakya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çocuklar tedavilerinin ardından taburcu edildi.
İş yeri sahibi M.T. ise olaydan sonra çocukları sopayla dövmelerini gösteren güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medyada paylaştı.
Sosyal medyaya düşen ve büyük tepki çeken görüntüler sonrası soruşturma başlatıldı ve iş yeri sahibi M.T. ve V.Z. ile Suriyeli çocuklar F.A. ve M.B. polis tarafından gözaltına alındı.
Haklarında "hırsızlık" suçundan işlem yapılan çocuklar ile onları döven ve "kasten yaralama" suçundan haklarında işlem yapılan iki kişi sorgularının ardından Hatay Adliyesine sevk edildi.
M.T. ve V.Z. çıkarıldıkları mahkemede yurt dışı çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.