Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli Çocuğa Kamyonet Çarptı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, karşıya geçmek isteyen Suriyeli küçük kız kamyonetin altında kaldı. Yaralanan küçük kız vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılırken, kazaya karışan sürücünün annesi olduğu öğrenilen kadın,...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, karşıya geçmek isteyen Suriyeli küçük kız kamyonetin altında kaldı. Yaralanan küçük kız vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılırken, kazaya karışan sürücünün annesi olduğu öğrenilen kadın, önce gazetecilerin üzerine yürüdü, sonra da cipini gazetecilerin üzerine sürdü.
Kaza, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Erdemir Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, annesi ve kardeşleri ile dilencilik yapan 7 yaşındaki Hatice Muhammed, karşı yöne geçmek için yola çıktı. Araçların geçişine dikkat etmeyen küçük kıza Onur A. (18) idaresindeki 67 UF 059 plakalı hafif ticari kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, park halindeki motosiklete çarparak durabildi. Kazada yaralanan Suriyeli kız vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Kazayı haber alan ve Onur A.’nın annesi olduğu öğrenilen kadın, kaza yerinde oğluna baktıktan sonra çekim yapan gazetecilerin üzerine yürüdü. Polis tarafından uzaklaştırılan ve cipine bindirilen kadın, bu kez de cipini gazetecilerin üzerine sürdü. Cipten inen kadına polis müdahale ederken, aracına bindirilen anne karakolun yolunu tuttu. Caddedeki esnaflar böyle bir kazanın yaşanacağını daha önce yetkililere bildirdiklerini, ancak önlem alınmadığını, Suriyeli babanın kızı ve eşini mesai gibi her sabah buraya bırakıp akşam almaya geldiğini söyledi.
Kazada yaralanan ve özel hastaneye kaldırılan küçük kızın ayağında kırık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.