Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriye’de muhalifler arasında çatışmalar şiddetlendi

Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Selam Sınır Kapısı’nın yönetimi konusunda anlaşamaması nedeniyle başlayan çatışmalar şiddetlendi.Kilis’in karşısında Türkiye’ye 7 kilometre mesafede...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Selam Sınır Kapısı’nın yönetimi konusunda anlaşamaması nedeniyle başlayan çatışmalar şiddetlendi.
Kilis’in karşısında Türkiye’ye 7 kilometre mesafede bulunan Azez ilçesi ve Babul Selam Sınır Kapısı’nı elinde tutan iki muhalif grubun Babul Selam Sınır Kapısı’nın yönetimi konusunda başlayan anlaşmazlığı nedeniyle çatışma çıktı. Gruplar birbirlerine hava topları, tanklar, roketatarlar ve doçka silahlı ile birbirlerine saldırıyor. Sabah 05.00’ten itibaren başlayan çatışmalar öğle saatlerinde şiddetlendi.
Çatışma ve patlama sesleri sınır köylerinden ve Kilis kent merkezinden duyuluyor. Atılan top ve havan mermileri nedeniyle dumanlar yükseliyor. Silah seslerinin kesilmediği bölgede, Kilis sınırından çatışmalar çıplak gözle görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.