Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriye’de Güç Kaybeden IŞİD, Bombalı Araçla Saldırı Düzenliyor

Suriye’de Özgür Suriye Ordusu karşısında son günlerde gerileyen terör örgütü IŞİD, bombalı araçla saldırı düzenleyerek korku ve panik oluşturuyor.Özgür Suriye Ordusu Suriye’de Azez ve çevresinde IŞİD’e karşı başlattığı operasyonlarda...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’de Özgür Suriye Ordusu karşısında son günlerde gerileyen terör örgütü IŞİD, bombalı araçla saldırı düzenleyerek korku ve panik oluşturuyor.
Özgür Suriye Ordusu Suriye’de Azez ve çevresinde IŞİD’e karşı başlattığı operasyonlarda çok sayıda köyü yeniden kontrolüne alırken, IŞİD kaybettiği köyleri geri alabilmek ve kırsaldaki varlığını sürdürebilmek için Özgür Suriye Ordusu’nun kontrolündeki yerleşim birimlerinde bomba yüklü araçlarla saldırı düzenleyerek, panik ve korku salıyor. IŞİD, Suriye’deki vatandaşlar ve Özgür Suriye Ordusu’nun bölgeden uzaklaşması için çalışıyor. Zaman zaman IŞİD tarafından bomba yüklü araçların Türkiye sınırına yakın bölgelerde patlatılması sonucu yükselen dumanlar Kilis’ten dahi görünüyor. Aralıklarla IŞİD ile Özgür Suriye Ordusu arasında çatışmalar sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.