Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sur Ve Bağlar’daki Sokağa Çıkma Yasakları

Operasyonların bittiği sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, bugün yapılan çalışmalarda bir ceset çıkarılarak hastaneye nakledilirken, yasağın 5. güne girdiği Bağlar ilçesinde ise sessizlik hakim.Operasyonların...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Operasyonların bittiği sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, bugün yapılan çalışmalarda bir ceset çıkarılarak hastaneye nakledilirken, yasağın 5. güne girdiği Bağlar ilçesinde ise sessizlik hakim.
Operasyonların sona erdiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 2 Aralık 2015’te ilan edilen sokağa çıkma yasağı kısmen devam ederken, güvenlik güçleri Dört Ayaklı Minare’nin bulunduğu sokakta çalışmalara devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının kısmen kaldırılmasının ardından Sur’da hayat normale dönerken, güvenlik güçleri ilçeden bir ceset çıkardı. Çıkarılan ceset, daha sonra hastaneye nakledildi.
Yasağın 5. güne girdiği Bağlar ilçesinde ise sessizlik hakim. Güvenlik güçleri, Kaynartepe Mahallesi’ne çıkan bütün cadde ve sokakları ablukaya alırken, asker de Koşuyolu Parkı’nda konuşlanmış şekilde hazırda bekliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.