Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şüpheli Otomobil Polisi Alarma Geçirdi

Ümraniye’de bir ihbar üzerine polisi harekete geçiren şüpheli araç, terk edilmiş halde bulundu. Polis tarafından yapılan incelemelerde şüpheli otomobilde çok sayıda kaçak sigara ve bir av tüfeği ele geçirildi.Edinilen bilgilere göre, Ümraniye’de...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümraniye’de bir ihbar üzerine polisi harekete geçiren şüpheli araç, terk edilmiş halde bulundu. Polis tarafından yapılan incelemelerde şüpheli otomobilde çok sayıda kaçak sigara ve bir av tüfeği ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Ümraniye’de şüpheli araç ihbarı polisi harekete geçirdi. İhbar üzerine polis, 06 FH 1359 plakalı aracın peşine düştü. Polis, Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde bir adrese girerek şahısların izini sürdü. Şüpheli, şahısların baskın yapılan adreste bulunamaması üzerine ekipler arama çalışmasına devam etti. Şüpheli araç ise Tantavi Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulundu. Ekipler tarafından araç üzerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kaçak sigara ve av tüfeği ele geçirildi. Polis şüpheli şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Polisin şüpheli şahıs ya da şahısları arama çalışmaları ise görüntülendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.