Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şüpheli motosiklet üzerinde kontrollü patlatma

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan hareketlilik sırasında polis ekipleri alanda kuş uçurtmadı. Özel Harekat polisleri alanda önlem alırken bomba imha ekipleri şüphelilerin terk ettikleri motosiklet üzerinde patlayıcı ihtimaline karşılık fünye...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 03:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 03:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürk Havalimanı’nda yaşanan hareketlilik sırasında polis ekipleri alanda kuş uçurtmadı. Özel Harekat polisleri alanda önlem alırken bomba imha ekipleri şüphelilerin terk ettikleri motosiklet üzerinde patlayıcı ihtimaline karşılık fünye ile kontrolü patlatma gerçekleştirdi.
Atatürk Havalimanı’nda 2 şahsın polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışmasıyla alanda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kaçan şahısların yakalanması için yaşandığı kovalamaca sırasında Özel Hareket ve Çevik Kuvvet polislerinin de dahil olduğu emniyet güçleri çevrede adeta kuş uçurtmadı.
Bomba imha uzmanlarının şüpheli şahısların bıraktıkları motosiklet üzerinde incelemelerde bulundu. Ekipler motosiklet üzerinde patlayıcı madde olma ihtimaline karşı, fünye ile kontrollü bir şekilde patlama gerçekleştirdi.
Yapılan incelemelerin ardından motosiklette herhangi bir patlayıcıya rastlanmadı. Olayın kontrol altına alınmasıyla birlikte Havalimanı’na giriş ve çıkışlar normale döndü
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.