Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şüpheli Çöp İncelemesi Yapan Polise Bıçaklı Saldırı

Antalya’da sivil polis memuru Tanju T. şüphelendiği çöpü incelemek isterken çöp atan kişi tarafından elinden bıçaklandı.Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi varyantlar girişinde saat 14.00’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bugün...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da sivil polis memuru Tanju T. şüphelendiği çöpü incelemek isterken çöp atan kişi tarafından elinden bıçaklandı.
Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi varyantlar girişinde saat 14.00’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bugün istirahatli olan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Tanju T. Antalya Müzesi’nde çalışan arkadaşını ziyaret etmek için müzeye geldi. Bu sırada müze yakınındaki bir çöp kutusuna Abdurrahman A. isimli vatandaş çöp attı. Abdurrahman A’nın durumundan şüphelenen Polis Memuru Tanju T. çöpü incelemek istedi. Kendisinden şüphelenilmesine kızan Abdurrahman A. iddiaya göre Tanju T’ye küfür ederek üzerine yürüdü. Tanju T. ve arkadaşını karşısında gören polis memuru yakınlardaki bir büfeye sığındı. Burada portakal kesmek için kullanılan bıçağı kapan Abdurrahman A. tekrar Polis Memuru T’nin üzerine yürüdü ve sol elinden bıçakladı.
Kısa sürede eli ve kolu kanlar içinde kalan Tanju T. durumu polis eve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Zanlıyı gözaltına alan ekipler önce üst araması yaptı ve elindeki bıçağı aldı. Zanlı A. ifadesine başvurulmak üzere karakola götürülürken, Polis Memuru T de hastaneye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.