Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şüpheli çantaya canını hiçe sayarak baktı

İzmir'de, Torbalı Adliyesi’ne Yakın Bir Noktada Bırakılan Şüpheli Sırt Çantasini Gören Bir Kişi, Herkesin Şaşkin Bakışları Arasında Canını Hiçe Sayarak Çantanin İçerisine Baktı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şüpheli çantaya canını hiçe sayarak baktı
İzmir’de, Torbalı Adliyesi’ne yakın bir noktada bırakılan şüpheli sırt çantasını gören bir kişi, herkesin şaşkın bakışları arasında canını hiçe sayarak çantanın içerisine baktı.
Torbalı ilçesinde şüpheli bir sırt çantası korku dolu anlar yaşattı. Adliyeye yakın bir noktada kim tarafından bırakıldığı bilinmeyen çanta, polisleri de harekete geçirdi. Vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine gelen ekipler, hemen durumu merkeze bildirdi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemleri de alarak kimsenin geçişine izin vermedi.
Hurdacı şaşkın bakışlar arasında çantaya baktı
Bu sırada olay yerinden geçen bir hurdacı, çantanın yanına yaklaştı. Canını hiçe sayan vatandaş, çantayı kurcalamaya başladı. Bu sırada polis, "Neden içine bakıyorsun, bomba olabilir" diyerek şahsı uyardı. Hurdacı ise, ‘İçinde yemek kapları var’ diyerek bölgeden uzaklaştı. Her ihtimali değerlendiren polisler, çantaya daha sonra dikkatle göz attı. Yemek kaplarının çıktığı çantadan birde bir kız çocuğuna ait kimlik çıktı. Kızın kaçırılma yada kaybolma ihtimalini düşünen ekipler, konu hakkında soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.