Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şüpheli Aracın Kapıları Fünyeyle Patlatıldı

Fatih’te, polisi alarma geçiren şüpheli otomobilin kapıları bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılarak incelendi. Otomobilde bomba izine rastlanmadı.Aksaray Horhor Mahallesi Rağbet Sokağında 15 gündür park halinde duran otomobil...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te, polisi alarma geçiren şüpheli otomobilin kapıları bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılarak incelendi. Otomobilde bomba izine rastlanmadı.
Aksaray Horhor Mahallesi Rağbet Sokağında 15 gündür park halinde duran otomobil vatandaşların dikkatini çekti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerine bomba imha uzmanları geldi. Bu sırada aracın şase numarası ve plakası sorgulandı. Şase numarasına göre, Antalya’ya kayıtlı olması gereken araca İstanbul plakası takıldığı ve çalıntı kaydı olduğu belirlendi.
Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, özel kıyafetlerini giyerek otomobili inceledi. Otomobilin camını fünye bağlayarak kontrollü olarak patlatan uzmanlar, kapıyı açarak araç içinde incelemelerde bulundu. Ardından otomobilin bagaj kapağını açmak için ikinci kez kontrollü patlatma yöntemi uygulandı. Bagaj ve otomobil içinde bomba uzmanı köpeklerce de arama gerçekleştirildi. Yapılan incelemede bir bomba düzeneğine rastlanmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.