Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sungurlu’da silahlı kavga: 3 yaralı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre olay Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Özel İdare binası önünde meydana geldi. Y.A, oğlu M.A. ile A.A, babası Ö.A ve...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sungurlu’da silahlı kavga: 3 yaralı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Özel İdare binası önünde meydana geldi. Y.A, oğlu M.A. ile A.A, babası Ö.A ve oğlu S.A. alacak verecek meselesi yüzünden kavga etmeye başladı. Çıkan kavganın kısa sürede büyümesiyle silah ve bıçağına sarılan Y.A ve M.A., A.A, Ö.A ve S.A.’yı vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Olay esnasında kullanılan silahla yaralananın olmadığı öğrenildi.

Y.A ve oğlu M.A. olay yerinden kaçmaya çalıştıkaları esnada suç aleti 9 milimetre ruhsatlı tabanca ve bıçakla birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yaralan A.A, Ö.A ve S.A. ise olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.