Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sultangazi’de Bir Kişinin Polis Zannedilerek Öldürülmesi

Sultangazi’de bir şahsı polis olduğu iddiasıyla öldüren terör örgütü üyesi şüpheliler Eskişehir’de yakalanırken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgilere göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sol...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sultangazi’de bir şahsı polis olduğu iddiasıyla öldüren terör örgütü üyesi şüpheliler Eskişehir’de yakalanırken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sol bir terör örgütünün şehirlerdeki silahlı yapılanmasına yönelik olarak sürdürdüğü çalışmalar kapsamında operasyon düzenledi. Sultangazi’de 28 Ekim’de bir şahsın aracının gasp edilmesi, 15 Şubat’ta A.A. isimli şahsın terör örgütü üyesi 3 kişi tarafından polis olduğu iddiasıyla vurulması olayıyla ilgili Eskişehir’de yakalanan 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan terör örgütü üyesi 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Öte yandan, 15 Şubat’ta A.A. isimli şahsın öldürülmesi olayının failleri arasında yer alan bir şüphelinin olaydan sonra yurt dışına illegal yollardan kaçmaya çalışırken Edirne Jandarma Komutanlığıyla sağlanan koordineli çalışma sonucu yakalandığı öğrenildi. Şüpheli şahıs, Edirne Uzun Köprü Jandarma Komutanlığınca yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
SİLAHLI SALDIRI ANI KAMERADA
Saldırıyı gerçekleştiren şahıslar tutuklanırken cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüphelilerin şahsı takip ettiği görülüyor. Bir süre şahsı takip eden zanlıların bir sokakta şahsa saldırdıkları görülüyor. Yakın mesafeden ateş açılmaya başlanması üzerine yerden kalkmaya çalışan A.A.’nın kaçmaya çalıştığı, bir zanlının bu sırada arkadan ateş açtığı ve şüphelilerin kaçtıkları görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.